Glimmering


Meillä on pentuhaaveita keväälle 2019!

Ota rohkeasti yhteyttä, keskustellaan suunnitelmistamme ja Sinun koirahaaveistasi!

Alta voit tutustua infoomme ennen yhteydenottoa. 

Johanna p. 040-5543084

Kennel Glimmering info

Kiinnostaako sinua Glimmering- kennelimme pentu?  Täältä näet, mitä pennun hankinnassa tulee ottaa huomioon ja miten toimit, jos haaveilet Glimmering - kennelin pennusta. 

Kiinnostuitko tulevista tai syntyneistä pennuistamme? Ota rohkeasti meihin yhteyttä ylläolevien yhteystietojen kautta. Kerromme kotisivuillamme hyvissä ajoin pentusuunnitelmistamme.

Kyselyt pennuista kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Alustava, varaus pennusta tehdään pentujen synnyttyä.  Pennun valinta tehdään yhdessä omistajaehdokkaiden kanssa lähempänä luovutusta.  Pyrimme löytämään jokaisen tarpeisiin ja taitoihin sopivan pennun. 

Tapaamme aina mahdolliset pennunostajat henkilökohtaisesti, emme myy pentua pelkkien sähköpostien tai puhelinkeskusteluiden perusteella, vaan haluamme tutustua puolin ja toisin. 

Kun otat Glimmering- kenneliin yhteyttä pentua kysellen, toivomme sinun miettivän valmiiksi itsestäsi/perheestäsi seuraavanlaisia asioita:
•  Miten asut ja missä? Ketä perheeseesi kuuluu? Onko sinulla aiemmin ollut koiraa ja rotua, josta olet kiinnostunut? Millaiseen tarkoitukseen etsit koiraa / haluaisitteko harrastaa pennun kanssa yhdessä jotain? Miksi juuri etsit kyseistä rotua itsellesi? Kumpaa sukupuolta olet miettinyt ja miksi? Mitä odotat pennulta ja kasvattajalta?

 Oikean rodun valinta?


Kultainennoutaja

Linkin takana kennelliiton rotumääritelmä

https://www.kennelliitto.fi/files/kultainennoutaja

Harmaa Norjanhirvikoira

Linkin takana kennelliiton rotumääritelmä 

https://www.kennelliitto.fi/files/harmaa-norjanhirvikoira

Pohjanpystykorva  

Linkin takana kennelliiton rotumääritelmä

https://www.kennelliitto.fi/files/pohjanpystykorva

Terveystutkimukset


Terveystutkimukset ovat kasvattajien työväline tulevaisuuden jalostusvalintoja silmällä pitäen ja ne antavat erittäin tärkeää tietoa rodun terveystilanteen kartoittamiseksi. Toivomme että kennelistämme ostetut koirat tutkitaan PEVISA tutkimuksien mukaisesti. Suosittelemme pennun vakuuttamista. 

Autamme tarvittaessa koiran trimmauksessa, esittämisessä ja kouluttamisessa, jos omistaja on innostunut harrastamaan.  Koiran jalostukseen liittyvissä suunitelmissa autamme mielellämme. 


Lisätietoa..

Pennut kasvavat kotimme sisätiloissa, kuten muutkin koiramme. Näin pentumme tottuvat jo pienestä pitäen kodin ääniin ja  lisäksi totutamme pennut  päivittäiseen käsittelyyn ja riistaan.  Glimmering - kennelin pennut luovutetaan 7-8 viikkoisina ja eläinlääkärin tarkastamina. Pennut rekisteröidään Suomen Kennelliittoon ja tunnistusmerkitään mikrosirulla.

Luovutuksen yhteydessä tehdään " Sopimus koiran kaupasta", joka toimii kauppakirjana Kennelliiton ohjeiden mukaisesti. 


Pennut saavat matolääkityksen meillä ohjeistuksen mukaisesti pentuaikana. 

Glimmering- kennelin pentuja emme myy osa-maksulla. Sijoitusmahdollisuuden arvioimme aina pentu- ja pentue kohtaisesti. 


Pennunostajat saavat mukaansa pentupakkauksen, joka sisältää mm :
• Rotukohtaista tietoa esimerkiksi Golden Ring oppaan. Ruokinta-, hoito- ja koulutusohjeita. Ruokaa, jota pennut ovat tottuneet syömään pentuaikana. Kasvattajan tuen. 


 Ethän myy/ luovuta koiraa eteenpäin ilmoittamatta kasvattajalle asiasta.  Koiran lopettamispäätöksen tultua, haluaisimme jakaa suruuutisen yhdessä kasvattimme omistajan kanssa. 


Toivomme, että kasvattiemme omistajat pitäisivät yhteyttä pennun oston jälkeen jatkossakin.  
Kuulumiset ovat aina tervetulleita ja meille hyvin tärkeitä! 
  Mieltä askarruttavissa asioissa toivomme yhteydenottoa, etsitään yhdessä ratkaisua. 
Toivomme kaikille Glimmering-kasvateillemme ja perheille onnellisia sekä antoisia yhteisiä hetkiä tulevaisuudessa. 


Rakkaudella Johanna& Marko, Kennel Glimmering