A- pentue

 Arctic- pentue

FI CH SE U(u)CH Kultahännän Eränkävijä 

(BB/00, silmät terveet, NOU1, NOME-B ALO1, Luonnetestistä 190p)

Hemmo on kohta 10-vuotias ja on ollut terve koko elämänsä. Hemmo on suorittanut luonnetestin erittäin hyvillä pisteillä ja Hemmossa ehdottomasti parasta onkin sen kultainen luonne. Hemmo on luonteeltaan tasapainoinen, itsevarma, avoin ja nauttii toiminnasta. Sillä on kaikki hyvälle harrastuskoiralle ominaiset luonteenpiirteet ja kyllä se onkin elämässään monenlaista ehtinyt harrastamaan, näyttelyitä, nomea, ja nyt eläkelajinaan rally-tokoa. Hemmo on käynyt myös käytännön metsällä.

Näyttelyissä Hemmo on kulkenut ahkeraan ihan hyvälläkin menestyksellä ja valioitui viime vuonna Suomen ja Ruotsin valioksi. Vielä ainakaan Hemmo ei ole jättänyt eläkehakemusta, vaan kulkee kaikissa harrastuksissa kuten nuorenakin. Veteraanikehistä Hemmo on kerennyt saada jo muutaman best in show veteraani-sijoituksen ja veteraanisertin Virosta sekä useita ROP/VSP-veteraanituloksia.

Koiranet:   https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI23906/09&R=

Hemmon videot

FI CH Vofcit`s Gift From Heaven

(AA/00, silmät terveet, NOU1)


Alisa on 4-vuotias terve kultsityttö, joka harrastaa mm. näyttelyitä ja rally-tokoa. Alisa on suorittanut taipumuskokeen jo 9kk ijässä.  Alisa kulkee käytännön vesilintu- , maalintu- sekä jänismetsillä. 

Näyttelyissä Alisa on kulkenut ahkeraan ihan hyvälläkin menestyksellä ja valioitui toissa vuonna Suomen muotovalioksi. Muita tuloksia asliassa on mm. Suomesta: 1*BIS 1. 1*RYP 1, 2*RYP 3, 4*ROP , CACIB, 2* VARA-CACIB, 3 * SERT , Ruotsi: Vara- SERT, lukusia PN tuloksia. Norjasta: Vara-SERT.

Alisa on luonteeltaan energinen, itsevarma, avoin ja aina iloinen narttu, jonka kanssa on ilo harrastaa lajia kuin lajia. Alisa on ollut nopea oppimaan jo pennusta saakka. Kotioloissa Alisa ei "kerää virtaa", vaan nauttii rennosta fiiliksestä. Alisa rakastaa hellyyttä ja tulee toimeen kaikkien kanssa. 

Koiranet:   https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI10100/15&R=111

Alisan Videot

Kuvia Arctic pentueesta

    s. 24.3.2019