Pentu Info

Kennel Glimmering 

Kiinnostuitko tulevista tai syntyneistä pennuistamme? Ota rohkeasti meihin yhteyttä ylläolevien yhteystietojen kautta. Kerromme kotisivuillamme hyvissä ajoin pentusuunnitelmistamme.

Kyselyt pennuista kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Pennun ja perheen valintaan käytämme aikaa ja haluamme nähdä jokaisen pennun varttuvan ennen viimmeistä valintaa.  Pennut luovutetaan kenneliiton suosituksien mukaisesti. Pennut myydään ensisijaisesti harrastaviin koteihin. Pyrimme löytämään jokaisen tarpeisiin ja tharrastuksiin sopivan pennun. 

Tapaamme aina mahdolliset pennunostajat henkilökohtaisesti, joten emme myy pentua pelkkien sähköpostien tai puhelinkeskusteluiden perusteella. Haluamme tutustua puolin ja toisin. Tällä hetkellä emme ota vastaan flunsaisia / sairaana olevia vieraita Covic19 pandemian vuoksi. Lisäksi pyydämme käyttämään kasvomaskia ja huomioimaan Korona suosituksista. Kun otat Glimmering- kenneliin yhteyttä pentua kysellen, toivomme sinun miettivän valmiiksi itsestäsi/perheestäsi mm. seuraavanlaisia asioita:• Miten asut ja missä? Ketä perheeseesi kuuluu? Onko sinulla aiemmin ollut koiraa ja rotua, josta olet kiinnostunut? Millaiseen tarkoitukseen etsit koiraa / haluaisitteko harrastaa pennun kanssa yhdessä jotain? Miksi juuri etsit kyseistä rotua itsellesi? Kumpaa sukupuolta olet miettinyt ja miksi? Mitä odotat pennulta ja kasvattajalta?


Oikean rodun valinta?


Pohjanpystykorva

Linkin takana kennelliiton rotumääritelmä

https://www.kennelliitto.fi/files/pohjanpystykorva

Kultainennoutaja

Linkin takana kennelliiton rotumääritelmä

https://www.kennelliitto.fi/files/kultainennoutaja

Harmaa Norjanhirvikoira

Linkin takana kennelliiton rotumääritelmä

https://www.kennelliitto.fi/files/harmaa-norjanhirvikoira

Terveystutkimukset

Terveystutkimukset ovat kasvattajien työväline tulevaisuuden jalostusvalintoja silmällä pitäen ja ne antavat erittäin tärkeää tietoa rodun terveystilanteen kartoittamiseksi. Toivomme että kennelistämme ostetut koirat tutkitaan PEVISA tutkimuksien, kultaisenoutajat ennen 2-vuoden ikää. Suosittelemme pennun vakuuttamista. Autamme tarvittaessa koiran trimmauksessa, esittämisessä ja kouluttamisessa, jos omistaja on innostunut harrastamaan. Koiran jalostukseen liittyvissä suunnitelmissa autamme mielellämme.  

Pennut kasvavat kotimme sisätiloissa, kuten muutkin koiramme. Näin pentumme tottuvat jo pienestä pitäen kodin ääniin ja lisäksi totutamme pennut päivittäiseen käsittelyyn ja riistaan. Glimmering - kennelin pennut luovutetaan 7-8 viikkoisina ja eläinlääkärin tarkastamina. Pennut rekisteröidään Suomen Kennelliittoon ja tunnistus merkitään mikrosirulla. Pennut saavat matolääkityksen meillä ohjeistuksen mukaisesti pentuaikana. 

Glimmering- kennelin pentuja emme myy osa-maksulla. Sijoitusmahdollisuuden arvioimme aina pentu- ja pentue kohtaisesti.

Pennunostajat saavat mukaansa pentupakkauksen, joka sisältää mm : Rotukohtaista tietoa . Ruokinta-, hoito- ja koulutusohjeita. Ruokaa, jota pennut ovat tottuneet syömään pentuaikana. Kasvattajan tuen.

Ethän myy/ luovuta koiraa eteenpäin ilmoittamatta kasvattajalle asiasta. Koiran lopettamispäätöksen tultua, haluaisimme jakaa suru uutisen yhdessä kasvattimme omistajan kanssa.


Toivomme, että kasvattiemme omistajat pitäisivät yhteyttä pennun oston jälkeen jatkossakin. 
Kuulumiset ovat aina tervetulleita ja meille hyvin tärkeitä! Mieltä askarruttavissa asioissa toivomme yhteydenottoa, etsitään yhdessä ratkaisua. 

Toivomme kaikille Glimmering-kasvateillemme ja perheille onnellisia sekä antoisia yhteisiä hetkiä tulevaisuudessa. 

Rakkaudella Johanna& Marko, Kennel Glimmering